| ||
![]() | ||
| І я – українка. І мені не байдужа ця країна! Якби у Вас, пане авторе, була можливість видати Вашу статтю маленькою брошуркою та розповсюдити її хоча б через Майдан Незалежності – яка б то велика справа була б зроблена! Іноді для нас усіх не вистачає саме таких гасел, якими є майже кожне Ваше речення. Дякую. Слава Україні! Ну чому автор так закомплексований? Начебто розуму вистачає на написання, а де ж інтернаціоналізм та повага до меншин, яких досить в державі, де повага до освіти, яка не замикається тільки лиш на українській мові. Прохання до всих,хто це все побачить-не робіть із себе таких пнридурків, будьте вищими за таких свідомих, типу автора! Так що ж все- таки робити? Як втілювати гасла, викладені в статті? Відповідь поряд, в статті Правнука – створювати справжню національну партію. ANONIM: Ні, це я Вам дякую. Іноді мені самому не вистачає таких гасел...Іноді для нас усіх не вистачає саме таких гасел, якими є майже кожне Ваше речення. Дякую. ANONIM: Може я і предурок... Я сперечатись не буду, дякую за комплімент:) Та подивіться, скажімо на демократичн Європейську Францію і Німеччину.Ну чому автор так закомплексований? Начебто розуму вистачає на написання, а де ж інтернаціоналізм та повага до меншин, яких досить в державі, де повага до освіти, яка не замикається тільки лиш на українській мові. Прохання до всих,хто це все побачить-не робіть із себе таких пнридурків, будьте вищими за таких свідомих, типу автора! Чи мають меншини там такі самі права, як і у нас? "Потому когда єти баритоні кричат "долой разруху" я смеюсь..." Тому що в Україні у них прав набагато більше ніж в інших країнах. А вони кричать про "утиски"... То може це не просто купка шизофреніків, а геополітична гра? І може буде вже з нас космополітизму, інтернаціоналізму? Никита: В тому-то й справа, що кожен повинен вирішити для себе сам, що робити з цими гаслами: махнути рукою, обізвавши мене придурком і продовжувати труситись на колінах перед сусідами чи взяди їх за повсякденні принципи усюди в житті: вдома, на роботі, на відпочинку...Так що ж все- таки робити? Як втілювати гасла, викладені в статті? roman-dp: Что-бы начать испытывать уважение к Украине как гос-ву надо для начала объяснить, почему дипломы выпускникам СБУ вручает посол США? Обычно вручают дипломы старшие педагоги. Я не прав? Кто виноват, что делать... Ничего. Вы теперь способны только бухтеть про себя или в и-нете и искать врага там, где вам укажут. Чет беда за бедой в Украине, и света не видно... fish Шановний fish, для того, щоб поважати державу (государство), тобто державний апарат – треба пути запеклим відстоювачем того апарату, тої системи, яка становить систему органів державної влади. А от щоб поважати свою країну (страну), як Батьківщину, як землю, на якій ти народився чи виріс, не треба нічого нікому пояснювати – треба просто бути патріотом! То хто ж тоді Ви – відстоювач державного апарату чи патріот своєї Батьківщини? Патрійоти, падрійоти, чрму ж ви така... ги-ги. Де кракїна ваша ділась, Чи в сартірі утапілась? Димілась пасіка ізранку, Шукали там патріятізьм, В штанах нєдолго калупались, Міраж развіявся затим. У багатьох вас патрійотів, Мішки з купюрамі мічта - Із нізнакомим прізідєнтом, На безімянніє счєта... Із нізнакомим прізідєнтом, На безімянніє счєта.! roman-dp: для того, щоб поважати державу... Романе, чи не час вже нам навчитися поважати свою Державу і почати розбудовувати Українську Державність?Чи не думаєте Ви, що мати свою Українську Державу – це є найкращий спосбі зберегти Україну як Батьківщину, як землю, на якій ти народився чи виріс, roman-dp: Це я з приводу Буває... ANONIM: Патрійоти, падрійоти, чрму ж ви така... ги-ги. Де кракїна ваша ділась, Чи в сартірі утапілась?... Никита: Якщо людина не поважає свою Батьківщину, то як вона може поважати апарат, яки тією Батьківщиною керує? Тому патріотизм – це первинне, а цивілізоване ставлення до держави – вторинне.Романе, чи не час вже нам навчитися поважати свою Державу... ...і почати розбудовувати Українську Державність? Саме про те я і говорив в цій статті, принаймні намагався. Ще – пояснити, що причини наших негараздів треба шукати не ззовні, а всередині країни, бо вона не Українська, а якийсь приют для бездомних народів...Чи не думаєте Ви, що мати свою Українську Державу – це є найкращий спосбі зберегти Україну. Хоч я і не згоден з автором щодо того, що влада нічого не робить для українізациї, але стаття – цілком нормальна агитка. До речи, не така вже рідка як в інеті, так і за його межами. От тільки чому на тому тітульному плакаті надруковано "Я-українець!", коли лежить на полі дівчина? :) Борис Бородин: Бо вона – УКРАЇНЕЦЬ! ~:-)Хоч я і не згоден з автором щодо того, що влада нічого не робить для українізациї, але стаття – цілком нормальна агитка. До речи, не така вже рідка як в інеті, так і за його межами. От тільки чому на тому тітульному плакаті надруковано "Я-українець!", коли лежить на полі дівчина? :) | "Проблема" языка: наживка для электората 865 Государство Украина не состоялось... 671 Русскоговорящие украинские националисты... 652 Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине 651 Ми не росіяни (Ми не русскіє) 584 Посмотрим на карту. Украины 526 Любовь и ненависть России. Украина 473 | |
| |
| © 2007 - 2008, Народна правда © 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора. "Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами. Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua | | |