Пошук на сайті:
Знайти

Народна правда
10
Рейтинг
10

Голосів "за"
11

Голосів "проти"
1

Коментарі
ANONIM   | 7.07.2008 10:12
І я – українка. І мені не байдужа ця країна!
Якби у Вас, пане авторе, була можливість видати Вашу статтю маленькою брошуркою та розповсюдити її хоча б через Майдан Незалежності – яка б то велика справа була б зроблена!
Іноді для нас усіх не вистачає саме таких гасел, якими є майже кожне Ваше речення.
Дякую.
Слава Україні!
ANONIM   | 7.07.2008 10:34
Ну чому автор так закомплексований? Начебто розуму вистачає на написання, а де ж інтернаціоналізм та повага до меншин, яких досить в державі, де повага до освіти, яка не замикається тільки лиш на українській мові. Прохання до всих,хто це все побачить-не робіть із себе таких пнридурків, будьте вищими за таких свідомих, типу автора!
Никита   | 7.07.2008 12:02
Так що ж все- таки робити?
Як втілювати гасла, викладені в статті?

Відповідь поряд, в статті Правнука – створювати справжню національну партію.
roman-dp   | 7.07.2008 13:03
ANONIM:
Іноді для нас усіх не вистачає саме таких гасел, якими є майже кожне Ваше речення.
Дякую.
Ні, це я Вам дякую. Іноді мені самому не вистачає таких гасел...
ANONIM:
Ну чому автор так закомплексований? Начебто розуму вистачає на написання, а де ж інтернаціоналізм та повага до меншин, яких досить в державі, де повага до освіти, яка не замикається тільки лиш на українській мові. Прохання до всих,хто це все побачить-не робіть із себе таких пнридурків, будьте вищими за таких свідомих, типу автора!
Може я і предурок... Я сперечатись не буду, дякую за комплімент:) Та подивіться, скажімо на демократичн Європейську Францію і Німеччину.
roman-dp   | 7.07.2008 13:28
Чи мають меншини там такі самі права, як і у нас? "Потому когда єти баритоні кричат "долой разруху" я смеюсь..." Тому що в Україні у них прав набагато більше ніж в інших країнах. А вони кричать про "утиски"... То може це не просто купка шизофреніків, а геополітична гра? І може буде вже з нас космополітизму, інтернаціоналізму?
Никита:
Так що ж все- таки робити?
Як втілювати гасла, викладені в статті?
В тому-то й справа, що кожен повинен вирішити для себе сам, що робити з цими гаслами: махнути рукою, обізвавши мене придурком і продовжувати труситись на колінах перед сусідами чи взяди їх за повсякденні принципи усюди в житті: вдома, на роботі, на відпочинку...
ANONIM   | 7.07.2008 14:32
roman-dp:
Что-бы начать испытывать уважение к Украине как гос-ву надо для начала объяснить, почему дипломы выпускникам СБУ вручает посол США? Обычно вручают дипломы старшие педагоги. Я не прав?
Кто виноват, что делать... Ничего. Вы теперь способны только бухтеть про себя или в и-нете и искать врага там, где вам укажут.
Чет беда за бедой в Украине, и света не видно...
fish
roman-dp   | 7.07.2008 16:40
Шановний fish, для того, щоб поважати державу (государство), тобто державний апарат – треба пути запеклим відстоювачем того апарату, тої системи, яка становить систему органів державної влади. А от щоб поважати свою країну (страну), як Батьківщину, як землю, на якій ти народився чи виріс, не треба нічого нікому пояснювати – треба просто бути патріотом! То хто ж тоді Ви – відстоювач державного апарату чи патріот своєї Батьківщини?
ANONIM   | 7.07.2008 16:57
Патрійоти, падрійоти,
чрму ж ви така... ги-ги.
Де кракїна ваша ділась,
Чи в сартірі утапілась?

Димілась пасіка ізранку,
Шукали там патріятізьм,
В штанах нєдолго калупались,
Міраж развіявся затим.

У багатьох вас патрійотів,
Мішки з купюрамі мічта -
Із нізнакомим прізідєнтом,
На безімянніє счєта...
Із нізнакомим прізідєнтом,
На безімянніє счєта.!
Никита   | 7.07.2008 17:43
roman-dp:
для того, щоб поважати державу...
Романе, чи не час вже нам навчитися поважати свою Державу і почати розбудовувати Українську Державність?
Чи не думаєте Ви, що мати свою Українську Державу – це є найкращий спосбі зберегти Україну
як Батьківщину, як землю, на якій ти народився чи виріс,
roman-dp   | 7.07.2008 18:25
Буває...
roman-dp   | 7.07.2008 18:27
roman-dp:
Буває...
Це я з приводу
ANONIM:
Патрійоти, падрійоти,
чрму ж ви така... ги-ги.
Де кракїна ваша ділась,
Чи в сартірі утапілась?...
roman-dp   | 7.07.2008 19:51
Никита:
Романе, чи не час вже нам навчитися поважати свою Державу...
Якщо людина не поважає свою Батьківщину, то як вона може поважати апарат, яки тією Батьківщиною керує? Тому патріотизм – це первинне, а цивілізоване ставлення до держави – вторинне.
...і почати розбудовувати Українську Державність?
Чи не думаєте Ви, що мати свою Українську Державу – це є найкращий спосбі зберегти Україну.
Саме про те я і говорив в цій статті, принаймні намагався. Ще – пояснити, що причини наших негараздів треба шукати не ззовні, а всередині країни, бо вона не Українська, а якийсь приют для бездомних народів...
Борис Бородин   | 7.07.2008 22:25
Хоч я і не згоден з автором щодо того, що влада нічого не робить для українізациї, але стаття – цілком нормальна агитка. До речи, не така вже рідка як в інеті, так і за його межами.
От тільки чому на тому тітульному плакаті надруковано "Я-українець!", коли лежить на полі дівчина?
:)
roman-dp   | 7.07.2008 22:49
Борис Бородин:
Хоч я і не згоден з автором щодо того, що влада нічого не робить для українізациї, але стаття – цілком нормальна агитка. До речи, не така вже рідка як в інеті, так і за його межами.
От тільки чому на тому тітульному плакаті надруковано "Я-українець!", коли лежить на полі дівчина?
:)
Бо вона – УКРАЇНЕЦЬ! ~:-)
Найбільше коментарів
"Проблема" языка: наживка для электората  865
Вопрос русского языка в Украине – тест на демократию?  725
Государство Украина не состоялось...  671
Русскоговорящие украинские националисты...  652
Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине  651
Ми не росіяни (Ми не русскіє)   584
Посмотрим на карту. Украины  526
Любовь и ненависть России. Украина  473

© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
weblog.com.ua     bigmir)net TOP 100