Пошук на сайті:
Знайти

Народна правда

Додати стрічку статей сайту до свого iGoogle

Останні публікації
28
Рейтинг
28

Голосів "за"
39

Голосів "проти"
11

Коментарі
Юрій Самсон   | 25.06.2007 23:38
Добрі Ви до них, Володимире! Надто добрі... Те, що Ви називаєте фашизмом в Україні – всього-навсього п"ята колона Кремля, про що власне Ви слушно написали вже в перших абзацах... Але можете дійсно пробувати достукатись до їх сумління, побачите, що з цього буде...Хоча, нагадаю, я пропонував їх просто ігнорувати.
Але +1 за експеримент. Додаю Вас до списку обраних авторів!
Олекса Косар   | 25.06.2007 23:45
Відповідь правильна. Але навряд, чи допоможе, таким, як Хандус-енко.
Володимир   | 25.06.2007 23:51
А цей лист як раз і розрахований не на Хандусенка, а на тих, що можуть повірити йому. Бо якщо їз зовсім не коментувати, то інші, менш обізнані люди будуть думати, що усе це що вони насаждають у нас – це правда. Тому коментарі мають бути обгрунтовані.
Вони усі провокують мене на просту сварку і лайку. Але я цього ніколи не дозволю.
А в решті з Вашого ставлення до Хандусенків та Макросянів я з Вами згоден.
Веддаарди   | 26.06.2007 00:00
Интересно, что автор хотел сказать этой статьёй. Много буковок – и ни о чём! Поделился своими воспоминаниями о ВПШ. Посоветовал читать, но специально не сказал кого. Что-то сказал о Германии, наверное намекая на государственный язык Австрии. Разрекламировал результаты деятельности Кагановича по украинизации Донбасса. Рассказал о позоре своей бабушки. Продемонстрировал "пролетарскую ненависть", хотя про японские автомобили я слабо понял: они же едва дороже Таврии (а сравнивать с ценами на квартиры в Киеве – ещё веселее). И всё ради чего? Выразить глубину своего презрения? Поверьте, никто и не сомневался. От нациков ничего другого и не ждут, неужели новость. Так для кого же статья?
Зрадник_Мазепа   | 26.06.2007 06:37
Веддаарди:
От нациков ничего другого и не ждут, неужели новость. Так для кого же статья?
Для себе та собі подібних...Перевіряють, чи ше писати не разучилися...
Юрій Самсон:
Добрі Ви до них, Володимире! Надто добрі... нагадаю, я пропонував їх просто ігнорувати.
В них тепер "міждособойчики" в моді, що є першим признаком вирожденія та деградації...
Александра   | 26.06.2007 10:15
Володимир:
А цей лист як раз і розрахований не на Хандусенка, а на тих, що можуть повірити йому.
А вдруг кто-то случайно перечитает Постановление про украинизацию, или Пилипа Орлика, которые выставлены Хандусенко.
Нет, это опасно, не читайте... Не думайте. Тем более. не коментируйте.
Дмитро_Суми   | 26.06.2007 10:36
Веддаарди:
Не надо врать! Владимир написал кого читать-Рыбакова. Как можно говорить, что не написал? На чёрное говорить – белое?Статья разоблачает ложь чекиста. В частности о Кубани.
Зрадник_Мазепа:
"Междусобойчики" – это палитра мнений, которой нет в России, котрой нет на Донбассе. Это как раз признак здоровой демократической обстановки.
Александра:
Про "украинизацию" все знают, не волнуйтесь. Интересно только, что случилась она после долгих войн, после Махно.Уж не затем ли, чтобы пустить пыль в глаза народу. Вот, мол, мы свои, мы хорошие. А почему в ростовской области украинцам в конце 20-х писали в паспортах "русский"?Никто их даже не спрашивал.
Дмитро_Суми   | 26.06.2007 10:48
Александра:

А после голодомора началась тотальная русификация. На Донбассе учителя не разрешали детям в сёлах говорить по-украински.
IoannKo   | 26.06.2007 10:50
Ненавистю, Володимире майбутнє не побудуєте.
Але ж не тільки майбутнє! Минуле Ви теж бачите зкривленим. Бо кожен Ваш абзац просякнутий тою ненавистю. Ненавистю до іншої точки зору на історію, версію якої Ви собі обрали за сердечною прив'язаністю.
Ви засліплені якоюсь гординею, вважаючи людей, що не зачаровані шароварністю та іграшковістю сучасних политично-заказових маніпулятивних туманностей, що нав'язуються нашому народові ззовні.
Подумайте, чи потрібен Україні такий горе-патріотизм? Такий що далі свого носа (та морквини біля нього) не бачить?
Україна завше була полем впливу. Ви є жертва того впливу. Станьте самостійно-мислячою людиною. І тоді ми побудуємо істинно велику Україну.
Александра   | 26.06.2007 10:52
Дмiтро:
Александра:
А после голодомора началась тотальная русификация. На Донбассе учителя не разрешали детям в сёлах говорить по-украински.
Это утверждение опровергает автор данной статьи:
Мій батько до війни вчився у Донбасі. Уяви собі, що майже усі школи у Донбасі були українськими
Олена Олійник   | 26.06.2007 10:58
Александра:
Нет, это опасно, не читайте... Не думайте. Тем более. не коментируйте.
Та ні, дарма Ви так. Думати дуже, ну дуже бажано. Але УСІМ, а не лише сусіду.

До автора.
Дякую за зміст статті. Обовязково прочитаю уважно, як тільки трапиться час. А от щодо приводу до неї, тобто Вашого щирого обурення, так воно дійсно варте кращого застосування. Як обурюватися людиною без уяви, а відтак без повноцінного мислення? З неї навіть не посмієшся, вона ж не винна. Щоправда, Гоголь (один із улюблених авторів Вашого кумедного антигероя)
:-)
таки посміявся з поміщиці Коробочки, а за ним і всі його читачі.
Треба перечитати. І всіх запрошую.
:-)
Петро Гiренко   | 26.06.2007 11:56
IoannKo:
Ви, імітатор православного богомольця, завжди підтакуєте всім до одного ненавистникам Украйни. Але, як тількі з"явилася дуже терпляча стаття їз відповідью до одного з ненавистників, Ви почали його вчіти: "Ненавистю, Володимире майбутнє не побудуєте." Яка ж Ви брехлива людина! Панє Володімірє додав всім таку добру, позитивну і обгрунтовану статтю, що тількі ї остається, що думати над нею. Ні, україножери ще більше від того лютують! Що ж, файно! Ми будемо тількі краще розуміти, з кім маємо діло.
Петро Гiренко   | 26.06.2007 12:00
Пане Володімірє! Таких гарних обгрунтованих та ментально-мірних статей, як ця Ваша, не багато знайдется. Буду вчітися у Вас. Щіро дякую Вам!
Веддаарди   | 26.06.2007 12:01
Дмiтро:Не надо врать! Владимир написал кого читать-Рыбакова. Как можно говорить, что не написал? На чёрное говорить – белое?Статья разоблачает ложь чекиста. В частности о Кубани.
.
А я не вру! Цитирую:
Візьми праці різних істориків, різних лінгвістів (я навмисно не роблю посилань на прізвища авторів) і почитай, і подумай (тільки своєю головою)...
А какую ложь статья разоблачает? Ни слова о статье Хадусенко я не нашёл, только о его личности!

Но больше всего раздражает отсутствие позитива. Любой позитив автора этого опуса – в далёком прошлом. А сейчас он гордится только тем, что не признаёт правды Хадусенка. Восхитительно!
IoannKo   | 26.06.2007 12:16
Петро_Гiренко:
Ви, імітатор православного богомольця, завжди підтакуєте всім до одного ненавистникам Украйни.
Може воно й правда, і моя любов до Бога є поки що імітацією Його Любові до мене. Він мені простить як дитині.
Але від моєї (слабенької) імітації нікому немає шкоди.
А ненависть "нациків" польсько-канадійського розливу до тих, хто живе в Україні споконвіку, завдає шкоди насамперед їм самим. Потім Україні, за яку вони ніби-то вболівають. А насамкінец воно може вилитися і в таке, що нагадуватиме коричневу чуму.
Хіба ж ви того не бачите? Чи засліпли від оної ненависті?

Найбільше коментарів
"Проблема" языка: наживка для электората  872
Вопрос русского языка в Украине – тест на демократию?  729
Русскоговорящие украинские националисты...  699
Государство Украина не состоялось...  678
Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине  668
Ми не росіяни (Ми не русскіє)   590
Посмотрим на карту. Украины  530
Любовь и ненависть России. Украина  478

Вибір редакції

© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
weblog.com.ua     bigmir)net TOP 100